Kolevi.NET
 
 
Tова е блог страницата на нашата
първа рожба Никола. Тук мислим да
публикуваме информация за него,
както и най-различни събития,
случки, историйки.
 
 
 
 

10/10/2009 Танци
Публикувано от: Мартин в 22:59:15 часа

Тази година решихме да отпразнуваме първия рожден ден на братчето на Никола в по семейна обстановка. Рождения ден отпразнувахме в един закътан ресторант. Няколко часа преди да се запътим на там, разбрахме, че освен за нашия повод в ресторанта бяха резервирани почти всички маси за друг голям празник. Толкова голям, че от заведението бяха ангажирали оркестър, които да забавлява гостите. И ние се позабавлявахме от сърце. Никола и братовчедка му Ива също се позабавляваха и дори решиха да по танцуват. Ето уверете се сами:

Get the Flash Player to see this player.

коментари [0] | горе14/10/2009 Бакуган топчета
Публикувано от: Мартин в 11:59:23 часа

Това е новата мания на Никола. Анимирания телевизионен сериал в стил екшън-приключение-фентъзи е дебютирал за първи път в Япония през 2007 година. Явно е имал доста голям успех, т.к. вече се е превърнал в цяла индустрия.
Highslide JS
Бакуган топчета - новата мания на децата

И Никола последно време толкова се е захласнал по това филмче, че тотално забрави за Маккуин светкавицата и другите герои от филмчето Колите. В сериала главните герои притежават топчета, които се превръщат в митични същества и се сражават по между си. Въпросните топчета са най-големия хит в момента сред хлапетата. Продават се като топъл хляб. И ние вече притежаваме солидна колекция топчета, а от Никола чувам постоянно - купи ми, купи ми. Днес се зачетох в интернет и разбрах, че вече има нови серии ...
коментари [2] | горе
Copyright © 2004 Kolevi.Net - Designed by MadMAK