Kolevi.NET
 
 


Ако случайно и Вие имате малки деца можете да ползвате колекцията от детски песнички. Искаме още веднъж да благодарим на Женя и нейния съпруг за песничките ;-)


Ако ползвате интернет връзка извън рамките на България и искате да изтеглите песничките:  Кликни тук Искам също така да Ви посъветвам да настроите програмата с която теглите от интернет пространството да иницира само една връзка към уеб сървъра, в противен случай може да имате проблеми при тегленето на песничките.

Mного хора посещават секция забавни и предполагам, че остават озадачени та дори и объркани ;-)

Не се чудете .... исках просто да сложа тук разни скриптове(програмки), които да правят разни неща вместо Вас. Примерно: вместо да се напъвате да мислите числа за тото-то можете да си генерирайте едни от тук и току виж сме Ви донесли и късмет ;-)
В службата имам колеги аниматори, които много често забавляват гостите с играта "Бинго". По-долу ще откриете и връзка към генератор на талони за бинго.

   

Тук в началото имаше секция със интересни снимки. Оказа се пълен провал :-). Реших да оставя опитите в правенето на хубави снимки. Има си професионалисти за това. И така чудя се какво още да сложа в тази част на сайта. Нищо не ми идва на ум. Дайте ни интересни идеи и пишете в секция мнения .... ;-)

Жена ми е голям фен на решаването на Судоку. Поразрових с Google и открих генератор на судоку талони. Може да се разпечатват или направо да се решават online. Скриптовете са разпространяват под LGPL 2.0 лиценз и си позволих да ги кача в нашия сайт.


Веднъж, докато се разхождахме и разглеждахме детските магазини, попаднахме на една забавна игра: "Аз смятам". Внимателно разгледах опаковката на играта и никъде не прочетох да е защитена с авторски права и реших да я публикувам в страницата ни. За да я играете, е необходимо да разпечатате едно табло и да имате някакви пионки (може от боб, царевица или каквото ви дойде на ум) и зарче. Играе се от 2 до 4 души. Особенно е забавна, когато играчите са четирима. Играта е изключително подходяща за децата, като провокира способностите им да смятат.


В тази секция ще намерите филмчета с любимите анимационни герои на Ники, който от известно време е пристрастен към тях Кликни тук!


Забавлявайте се! 
 
Малко реклама ;-)