Kolevi.NET
 
 
Tова е блог страницата на нашата
първа рожба Никола. Тук мислим да
публикуваме информация за него,
както и най-различни събития,
случки, историйки.
 
 
 
 

8/2/2009 Мед с пчелно млечице и боров мед
Публикувано от: Мартин в 19:42:06 часа

Точно това реших да започна да давам на Никола в началото на есента. Честите боледувания на Никола, проблемите със кашлицата, която ни преследва още от яслата, упоритата хрема и всякакви подобни вирусни заболявания ни принуждаваха да търсим някаква алтернатива за профилактика на имунната система. Опитвали сме с какво ли не. От рекламираните имуностимуланти по телевизията та чак до разни скъпи хомеопатични гъби и водорасли на прах. Нищо не помагаше. Вече около 6 месеца всеки ден давам по половин чаена лъжичка мед с пчелно млечице сутрин и боров екстракт вечер и смея да твърдя, че има някакъв ефект. Е, не е като да не се разболява въобще, но забелязвам, че изкарва болестите в доста по-лека форма и симптомите отшумяват доста по-бързо от обикновено. Незнам дали си внушавам, но знаейки лечебните свойства на меда и боровия екстракт някак се чувствам по-спокоен за здравето на Никола. Понякога се притеснявам да не направи някакъв алергичен обрив заради честия прием и когато е здрав и не посещава дълго време градината заради празници спирам да му давам. Може да се каже, че въобще не съм се интересувал кога е хубаво да се дават подобни хранителни добавки и колко често, но от обща култура знам, че в малки дози не би трябвало да има някакви странични ефекти.
коментари [0] | горе21/2/2009 Рисунка на кола
Публикувано от: Мартин в 21:52:52 часа

Днес, докато си подреждах документите на десктоп компютъра случайно открих енда картинка, която заедно с Никола правихме преди време.

Highslide JS
Рисунка от Татко за Никола

По-скоро аз я правих, а той гледаше и се радваше. Днес му я показах отново и той не отлепи очи от нея поне половин час. Любува й се и й се радва от сърце.

Все се надявам манията му за коли лека по лека да започне да отшумява, но като гледам няма такива изгледи това да започне да се случва скоро.


коментари [0] | горе26/2/2009 Диалог с Ники
Публикувано от: Мартин в 22:33:07 часа

Никола: Тате, аз като порасна ще карам много коли.
Аз: Колко трябва да пораснеш за да можеш да караш кола?
Никола: Аз, за да карам кола трябва много да порасна.
Никола: За да порасна трябва да хапвам много нескуик и трябва да хапвам и боб.
коментари [0] | горе
Copyright © 2004 Kolevi.Net - Designed by MadMAK