Kolevi.NET
 
 
Tова е блог страницата на нашата
първа рожба Никола. Тук мислим да
публикуваме информация за него,
както и най-различни събития,
случки, историйки.
 
 
 
 

7/12/2008 Никулден - имен ден ...
Публикувано от: Мартин в 11:26:57 часа

Тази година отново решихме да отпразнуваме именния ден на Никола заедно с баба Ники. И отново Никола беше засипан с всякакви играчки. Скоро пък наближава Коледа, а след това и Нова година. Изобщо месец декември е вероятно най- емоционалния месец за Ники, т.к. буквално за няколко седмици получава толкова много подаръци, че не смогва да им се нарадва подобаващо.
Именно за именния ден решихме да подарим на Ники детски голф. Забелязал съм, че от няколко месеца Ники се увлича много по игри с топки. Баскетбол, тенис на маса, футбол, билярд, волейбол, голф ... всички спортове и игри, в които се търкалят топки и топчета веднага му стават любими. Така се получи и с голфа. Много се зарадва и цяла вечер ни показва как се държи голф стика и как замахват професионалните голфъри с него. Трябва да заснема едно клипче с показното, т.к. си е голяма смешка...
коментари [0] | горе17/12/2008 Първи уроци по плуване
Публикувано от: Мартин в 22:17:17 часа

Вчера решихме да заведем Никола да поплува в басейна, намиращ се в 'дом Младост'. До сега никога не беше посещавал подобно съоръжение и лично на мен ми бяха много любопитни неговите реакции. Между другото, останах очарован от температурата на водата, както и от другите екстри, които бяха предоставени за ползване. Джакузи и сауна. Единственото неприятно нещо, което ми правеше впечатление, е остарялата и зле поддържана база. Но въпреки това може да се преглътне ако човек не е много претенциозен.

Към 16 часа отидох да взема Никола от детската градина и от там веднага потеглихме към 'дом Младост'. По пътя започнах да го подпитвам дали иска да плува и да си играе във водата, както на морето. Естествено, Никола реагира отрицателно, както обикновено се случва да реагира, когато разбере, че му предстои да се срещне с нещо ново. Когато видя децата да скачат във водата, мигновено настроението му се промени. И така. Никола се забавлява от сърце. Опитвах се да му показвам как се плува, но любимото му забавление да се хвърля от ръба на басейна във водата ми пречеше на импровизираните лекции. Тъй като все още е доста малък, се налагаше да го държа за ръцете, докато скача.
Когато тръгнахме да се прибираме не пропусна да спомене, че иска скоро пак да се върне да поплува като рибка …

коментари [0] | горе22/12/2008 Коледа в детската градина
Публикувано от: Мартин в 21:41:33 часа

Утре в детската градина на Ники ще има тържество по случай коледните празници и по този повод ще посрещат дядо Коледа. С Мама Ели сме приготвили много голям подарък, който дядо Коледа трябва да подари на Ники. Жалко, че няма да можем да присъстваме на тържеството за да заснемем реакцията на Никола, когато види толкова жадувания от него подарък.
Вече 3-ти месец, когато пазаруваме в някои от големите магазини редовно ме води на щандовете с детски играчки за да ми покаже кой подарък иска дядо Коледа да му донесе. Случвало ми се е да изкарам 20-30 минути на щанда за играчки само и само Никола да може се нагледа и помечтае ...

коментари [0] | горе28/12/2008 Подаръка от Дядо Коледа
Публикувано от: Мартин в 18:04:50 часа

Get the Flash Player to see this player.

коментари [0] | горе
Copyright © 2004 Kolevi.Net - Designed by MadMAK