Kolevi.NET
 
 
Tова е блог страницата на нашата
първа рожба Никола. Тук мислим да
публикуваме информация за него,
както и най-различни събития,
случки, историйки.
 
 
 
 

4/11/2008 Борба с лошите навици
Публикувано от: Мартин в 21:13:44 часа

Докато Иван и Ели все още са в болницата ние с Никола се разбираме чудесно. В началото имахме известни разминавания, като например: ставането сутрин, миенето на зъбите вечер и други все неприятни за Никола неща. Лека по-лека успява да осъзнае, че света не се върти около него и че има други важни неща в живота с които трябва да се съобразява.
Никола между другото (незнам дали е нещо обичайно при децата на тази възраст) си създава навици (понякога ми коства доста усилия да го науча на нещо), които ако на по-късен етап се наложи да промени му е изключително трудно. Започва да се инати и да настоява да стане по неговата. Не може да приеме факта, че някой неща имат нужда от промяна и да свикне с това. Т.е. свиква, но е нужно много време и усилия.
Един от "грозните" му такива е яденето пред телевизора в неговата стая. За него това е нещо като ритуал. Да вземе чинийка с кренвирш и краставица, да седне пред телевизора и да гледа филмчето за колата Роари. Признавам си, главните виновници за този му навик сме ние с Ели.
коментари [0] | горе5/11/2008 Баскетбол
Публикувано от: Мартин в 22:10:52 часа

Никола от известно време гледа канал Евроспорт. Забрави за грозните анимационни филмчета по картууннетуърк, за което аз съм много доволен.

Get the Flash Player to see this player.


Последаната мода в нас е да си играем на баскетбол, докато гледаме истинските баскетболисти и им подражаваме на практика.
коментари [0] | горе17/11/2008 Тенис на маса
Публикувано от: Мартин в 20:54:13 часа

От 2 дена насам Никола се е посветил на играта "Тенис на маса". За да изучи добре тънкостите на играта вчера се наложи да посетим близкия магазин от който купихме хилки и топчета пинг-понг. Голяма игра пада. Малко се притеснявам за съседите, че и те малко бебе си имат, а тракането на топчето по пода може да бъде доста дразнещо и изнервящо. Надявам се да ни простят. Дано следващата игра която ще вземе интереса на Никола е по безшумна ...
коментари [0] | горе21/11/2008 Празник на християнското семейство в детската градина на Ники
Публикувано от: Мартин в 23:42:58 часа

Днес в градината на Ники бяха организирали малко представление по случай празника на християнското семейство 21 ноември. Ето и видео от представлението:

Get the Flash Player to see this player.

коментари [0] | горе
Copyright © 2004 Kolevi.Net - Designed by MadMAK