Kolevi.NET
 
 
Tова е блог страницата на нашата
първа рожба Никола. Тук мислим да
публикуваме информация за него,
както и най-различни събития,
случки, историйки.
 
 
 
 

9/10/2008 Пак сме болни
Публикувано от: Мартин в 21:11:07 часа

От днес Никола си има братче.
За съжаление Ники не е в много добро здраве от вчера. Отново има силна хрема и кашля. Наложи се да го заведа при баба му Ники, т.к. около раждането на братчето му ще имам доста работа и няма да мога да му обръщам внимание. Той остана много доволен от неочакваната ваканция при баба Ники.
Дано по-бързо се възстанови.
коментари [0] | горе11/10/2008 
Публикувано от: Мартин в 16:00:36 часа

Снощи Никола е вдигнал температура и се е наложило да взима Панадол. Тази сутрин пък го е заболяло ухото. Изобщо, края на тази седмица въобще не е приятна за Никола. Днес следобед баба му сподели, че вече се чувства значително по-добре. Искрено се надявам това да е знак, че здравословното му състояние вече се подобрява.

И въпреки проблемите със здравето, желанието му да си играе не отминава. Дори иска нови играчки. Напоследък го е обхванала манията да играе на билярд. Виждал съм във филмчетата с Том и Джери как действието на някои от сцените се развива на билярдна маса. Предполагам, че от там Никола е видял какво е това билярд. Вече има 2 билярда. На единия половината топчета отдавна ги няма …

коментари [0] | горе15/10/2008 
Публикувано от: Мартин в 13:44:20 часа

Днес Никола отново е на детска градина. Както и очаквахме, Никола влезе с голям рев. Явно този път трудно се адаптира след седмицата изкарана на гости при баба, както и от многото емоции и подаръци около раждането на Иван.
коментари [0] | горе18/10/2008 Отново проблеми със здравето
Публикувано от: Мартин в 21:40:15 часа

Само 2 дена бяха нужни Никола да посещава детската градина и вече отново е с кашлица. Няма оправия. В момента в който тръгне на детска градина и се започват проблемите със здравето. Не мога да проумея, какво толкова се случва там? Хем искам да ходи на градина, хем не искам. Преди сме пробвали да подсилим имунната му система с разни стимуланти, но според мен нямаше почти никакъв ефект. Сега се чудя да му давам ли подобни химии, т.к. никой не може да ме убеди, че продуктите които се продават по аптеките са 100% натурални, а аз именно това искам. Да стимулираме по някакъв съвсем естествен път имунната му система и наистина да има ефект.
коментари [0] | горе19/10/2008 
Публикувано от: Мартин в 12:13:51 часа

Днес реших да започнем да даваме на Никола пчелно млечице и позабравения от нас боров мед (спомних си, че миналата година наблягахме на боровия мед). Боровия мед с цел да повлияем на кашлицата, а с пчелното млечице искаме да стимулираме имунната система. След много мислене реших, че така е най-добре. Дано има някакъв ефект.
коментари [0] | горе22/10/2008 
Публикувано от: Мартин в 09:06:26 часа

Вчера Никола цял ден напираше да ходим в морската градина. А ето и каква бе главната причина:

Get the Flash Player to see this player.

коментари [0] | горе24/10/2008 Онотово при Баба
Публикувано от: Мартин в 22:34:21 часа

Днес, Никола отново е на гости при баба Ники. Т.к. Ели и Иван са в болница, а на мен ми се налага да работя през почивните дни, това бе единствения изход от ситуацията. Никола остана доволен. Чувствам, че пак ще изнудва баба си да го води на разходка в центъра за да кара електрическите колички там.
коментари [0] | горе29/10/2008 Пустите му кренвирши
Публикувано от: Мартин в 20:47:20 часа

Никола от месец насам е луднал за кренвирши. Наясно съм какво съдържат и как се произвеждат. Няма съмнение, че производителите измислят какво ли не за да постигнат по-големи печалби. Май последната новост беше така наречения "течен пушек". Чрез него се спестява един технологичен процес при производството им.
Мен ме тревожи по-скоро факта, че Никола почти всеки ден настоява да си хапва от тях. Все се заричам да не ги купувам повече, но не успявам да се преборя с неговото желание.
А производителите, които ни засипвт с тия апетитни реклами по телевизиите съвсем ми объркват плановте. Как да му обесня, че не е много здравословно да се хапват толкова често? ...
коментари [0] | горе
Copyright © 2004 Kolevi.Net - Designed by MadMAK