Kolevi.NET
 
 
Tова е блог страницата на нашата
първа рожба Никола. Тук мислим да
публикуваме информация за него,
както и най-различни събития,
случки, историйки.
 
 
 
 

2/6/2008 
Публикувано от: Мартин в 11:57:59 часа

Днес имаме радостна новина. Никола е приет в детска градина.
Вероятно за Никола не е чак толкова хубава новината, т.к. напоследък предпочита да си играе в къщи отколкото в градината с децата, но такъв е живота.
коментари [0] | горе7/6/2008 
Публикувано от: Мартин в 16:04:52 часа

Никола днес за първи път в живота си посети боулинг зала. За съжаление аз не можах да присъствам на това събитие, но по думите на Ели, Никола наистина се е забавлявал. Той по принцип много обича да си играем с топки и за това не ме учуди факта, че му е било много интересно, както и това, че не е искал да си тръгва от залата.
коментари [0] | горе12/6/2008 
Публикувано от: Мартин в 11:28:11 часа

От два дена Никола вече ходи на детска градина. Групата там е пълна все още с големи деца, които са предучилищна възраст. Въпреки това Никола се адаптира сравнително бързо. Първия ден поплака малко, но все пак за него е нова обстановката и аз лично не съм се съмнявал, че ще има сълзи. Прави ми впечатление, че децата се отнасят много добре към малките. Явно им е тръпка и се грижат за тях с много внимание. Чувстват се големи и отговорни.
Втория ден Никола си влезе в групата (която между другото се казва "Калинка") без никакви притеснения. Има достатъчно играчки и пада голяма игра.
коментари [0] | горе23/6/2008 
Публикувано от: Мартин в 19:43:28 часа

Днес се разходихме в Котел да огледаме забележителностите и да разучим къде може да направим рождения ден на Никола. По време на разходката обаче малкия човек огладня и поиска да похапне кремвирш, който купихме от близкия магазин:

Get the Flash Player to see this player.

коментари [0] | горе24/6/2008 Ники стана на три годинки
Публикувано от: Мартин в 19:30:40 часа

Ники днес навърши три годинки.
Жив и здрав да си ни Никола и да ни радваш мнооого, много, много.

Т.к. рождения ден на Никола съвпадна с почивката ни в Котел, не беше толкова голям и шумен. Въпреки това предполагам, че Никола си изкара паметно рождения ден, т.к. импровизирахме в планината на малко полеви условя. Забавлява се доста. Мястото на което бяхме си имаше и люлки, и пясъчник, а за Никола това бе напълно достатъчно за да се забавлява истински.

След като Никола духна свещичките, успях да намеря време да направя и малко клипче, в което мама Ели се опитва да изпее отново песничката happy birthday:

Get the Flash Player to see this player.

коментари [0] | горе
Copyright © 2004 Kolevi.Net - Designed by MadMAK