Kolevi.NET
 
 
Tова е блог страницата на нашата
първа рожба Никола. Тук мислим да
публикуваме информация за него,
както и най-различни събития,
случки, историйки.
 
 
 
 

4/4/2008 
Публикувано от: Мартин в 20:06:56 часа

Тържеството в яслата по случай първа пролет е минало много добре. Ели даже се е изненадала, че Никола знае толкова песнички. В къщи никога не ни е пял колкото и да сме го молили. За нещастие Ели не можа да се справи с фотоапарата и всички снимки които е направила са отчайващо зле. За това и не си направих труда да ги качвам.
Реших да си направя един експеримент. Не веднъж съм попадал на статии относно почистването на нослето с физиологичен разтвор. Всичките статии които съм чел на тази тема твърдят, че редовното промиване на нослето с физиологичен разтвор увеличава шанса да се избегнат леки вирусни инфекции на горните дихателни пътища (е не съм сигурен дали точно така беше формулирано, но с прости думи има шанс да избегнеш заразяване с грип от типа който се предава по въздушно капков път). Малко повече от седмица всеки ден пръскам в нослето на Никола с disne mar. Не знам дали се заблуждавам, но откакто правя това забелязвам че състоянието на Никола поне за сега клони към добре. Преди не минаваше седмица без да започне да кашля или да се сополиви.
коментари [0] | горе10/4/2008 
Публикувано от: Мартин в 20:37:42 часа

Все не ми оставя време да пиша тук за интересните моменти в живота на Никола. Та какво пропуснах:

Миналата събота кръстниците на Никола леля Жани и чичо Стоян ни дойдоха на гости. Синоптиците предричаха лошо време през почивните дни, но за щастие времето си остана хубаво почти през целия уикенд. В събота решихме да заведем Никола на картинг пистата във Виница. Той от малък е голям фен на колите за това решихме да му покажем на живо как се състезават хората със истински спортни колички. Оказа се голяма атракция.
Немога да не опиша изненадата ми, като наблюдавах някакви малки момченца на по 5-6 годинки, които караха толкова бързо, почти като професионални състезатели.
След като си вдигнахме порядъчно адреналина с чичо Стоян заведох Никола до един от картингите на пистата и го сложих в него да му се порадва. Голяма грешка. Малко трудно го изкарах от там ...
коментари [0] | горе16/4/2008 
Публикувано от: Мартин в 20:52:43 часа

Отдавна Никола не беше гледал анимационния филм на Дисни "Колите". През уикенда реших да му го пусна, макар че той упорито отказваше да го гледа. От момента в който си припомни филмчето няма ден в който да не го гледа поне 2 пъти. След още един два дена ще знае всички реплики наизуст. Позабрави Том и Джери. Аз лично се радвам, че посмени малко тематиката, т.к. Том и Джери са доста агресивни герой.
коментари [0] | горе
Copyright © 2004 Kolevi.Net - Designed by MadMAK