Kolevi.NET
 
 
Tова е блог страницата на нашата
първа рожба Никола. Тук мислим да
публикуваме информация за него,
както и най-различни събития,
случки, историйки.
 
 
 
 

9/3/2008 
Публикувано от: Мартин в 21:02:32 часа

За пореден път пиша тук колко голям проблем е заспиването на Никола.
Недоумявам колко много енергия изразходва и как няма умора през целия ден и за капак вечерно време продължава с игрите чак до 23:00 часа. Направо му се възхищавам и не мога да повярвам, че и с нас е било същото.
Ники е добре. Все повече започва да остроумничи и дори да прави опити да "командва парада".
Този месец ще има в яслата празненство по случай първа пролет. С Ели предполагаме, че и той ще вземе участие и се надяваме да се представи добре. Надяваме се да ни разрешат да снимаме празненството и да имаме възможността да качим малко снимки в сайта ...
коментари [0] | горе12/3/2008 
Публикувано от: Мартин в 21:09:23 часа

От два дена наблюдавам Никола и забелязах, че е леко топъл на моменти. Много се надявах, че се заблуждавам, че нещо не е наред със здравето на Никола, но уви имаше нещо. Днес ходихме на лекар т.к. на обед вдигна над 38,5 градуса температура. Диагнозата на доктора беше вирусен отит. Преди седмица беше споменал, че го боли ухото. Тия дни пак спомена, че го боли, но нали е още малък с Ели така и не можахме да разберем дали наистина го боли нещо.
По принцип предпочитаме да лекуваме Никола с хомеопатия, но в този случай ни достраша. Доктора спомена, че положението е на „кантар”, т.е. има вероятност да се оправи и без даването на антибиотици, но ни посъветва да не рискуваме. И така в следващите 5 дена Никола ще пие антибиотик и искрено се надяваме през това време Никола да се оправи напълно.
коментари [0] | горе23/3/2008 
Публикувано от: Мартин в 15:17:40 часа

И тази седмица Никола не пропусна посещение при лекарката. В сряда вечерта забелязах, че има воднисти сополки, а в четвъртък вече беше със силна кашлица. За сега овладяхме положението и той се чувства добре. Надявам се следващата седмица да е здрав, т.к. ще има и тържество. С Ели искрено се надяваме да се представи добре. Очаквайте снимки ...
коментари [0] | горе
Copyright © 2004 Kolevi.Net - Designed by MadMAK