Kolevi.NET
 
 
Tова е блог страницата на нашата
първа рожба Никола. Тук мислим да
публикуваме информация за него,
както и най-различни събития,
случки, историйки.
 
 
 
 

19/2/2008 
Публикувано от: Мартин в 14:03:51 часа

Напоследък все не ми оставя време да пиша в дневника на Ники или просто нямам сили и настроение. Но си имам извинение.
Цялото семейство вчера се преместихме в новото ни жилище. С Ели от мнооого време очаквахме този момент и нямахме търпение да видим реакциите на Никола. А той си влезе в новата стая съответно в новия апартамент сякаш винаги е живял в него. Дали защото е още много малък или все още не осъзнава какво се случва, но реакции на практика нямаше.
Такива се забелязаха вече на следващия ден. Все повече коментира, че вече живеем в ново жилище, че си има собствена стая и легло. Не пропусна да спомене, че харесва новото жилище.
Целия този коктейл от емоции ... много е хубаво! Дано новата атмосфера повлияе добре на Ники. Аз си спомням, като малък, че подобни промени не ми понасяха добре. Изпадах в леки депресии.

Ще напиша и някой друг ред относно здравното състояние на Никола, което не е много розово. Снощи се оплаква от болка в едното ухо и малко ни вдигна на "балон". Наложи се посред полунощ да даваме панадол и капки за уши само и само да се поуспокой и да заспи спокойно. Като изключим това и леката кашлица и сополките Ники е наред.
В дебелите книги пише, че имунната система на децата укрепва чак към 3-4 годинки. ЧАКАМ ТОВА С НЕТЪРПЕНИЕ!
коментари [0] | горе27/2/2008 
Публикувано от: Мартин в 11:33:54 часа

Ники лека полека се адаптира с обстановката в новия апартамент и както се казва вече се чувства като у дома си.
С Ели бяхме решили веднага след като заживеем в новия апартамент да опитаме да научим Никола да заспива в неговата си стая, в неговото си легло. За сега имаме голям напредък. Единствения проблем е, че някой трябва да го приспива. Естествено тази чест май все на мен се пада. А Никола не заспива никак рано. Все му се играе или му се гледат филмчета. Винаги заспива след 23:00 часа, което мен лично малко ме тревожи. От малък знам, че децата трябва да заспиват рано. Но не го насилваме. Трябва да намеря малко литература по този въпрос и да видя какво пише в дебелите книги ...
коментари [0] | горе
Copyright © 2004 Kolevi.Net - Designed by MadMAK