Kolevi.NET
 
 
Tова е блог страницата на нашата
първа рожба Никола. Тук мислим да
публикуваме информация за него,
както и най-различни събития,
случки, историйки.
 
 
 
 

4/1/2008 
Публикувано от: Мартин в 14:27:34 часа

Ники изкара не много весела нова година, т.к. беше болен. Наложи се да го заведем на лекар във Варна. Същия ден следобед времето силно се влоши и изкочи снежна буря. Затвориха всички пътища към Добрич и се наложи да се връщаме с влак. Отначало
Highslide JS
Ники беше доста въодушевен, че ще пътува с влак, но след час и половина висене в чакалнята на гарата заради закъснение на влака запона да настоява да се прибираме с автобус. Последва кошмарно пътуване до Добрич. Висяхме 2 часа на гара Повеляново заради закъснение на друг влак, а Ники умираше за сън и му беше изключително неудобно да спи на седалката в купето.
В крайна сметка в 2:10 сутринта на другия ден пристигнахме в Добрич, но това не бе всичко ... нямаше таксита на гарата заради задръстените със сняг улици. Наложи се да се молим на диспечерите на такситата в града да ни изпратят кола, за да се приберем.
Прибрахме се, а Ники вече беше готов за игра ...
коментари [0] | горе7/1/2008 
Публикувано от: Мартин в 15:11:22 часа

Ники изкара миналата вечер при Баба Ники. От доста време не беше оставал без нас и се оказа, че си е поревал порядъчно много.
А ние през това време киснехме на студа пред една детска градина във Варна с цел заявлението, което подаваме в детската градина да е с възможно най-малък номер, надявайки се, че така има по-голям шанс Ники да го приемат там. Така че и на нас не ни беше лесно. Подадохме документи в две градини, като най-голям шанс да приемат Ники има само в една. Там сме 23 по ред на подаване на документи, а в другата 30. Да видим дали на лято Ники ще е с детегледача или ще си играе с новите приятелчета в новата детската градина ...
коментари [0] | горе10/1/2008 
Публикувано от: Мартин в 14:54:57 часа

Ники прелива от енергия. Заради студа навън се заседяхме вече 3-ти ден в къщи и вече е неудържим. Бяга, скача, крещи, смее се и какво ли още не.
Highslide JS
Днес времето се оказа сравнително топло и слънчево и реших да го изведа навън и да му покажа как се прави снежен човек. Хем да се налудува малко в снега.
Оказа се, че на Ники много му допада да си играе със снега. Най-интересно му беше да си прави топки от сняг и да замерва една кола. След като направихме снежния човек, Ники се разтревожи, че няма ръкавици и може да му измръзнат ръчичките. След това последва търкаляне в снега докато не се изморихме до краен предел.
коментари [0] | горе15/1/2008 
Публикувано от: Мартин в 13:12:29 часа

Ники отново тръгна на детска ясла след седмица и няколко дена заседяване в Добрич. Естествено, преди да влезе при своите връстници си поревава порядъчно и сигурно 5 минути се уговаряме.
От няколко седмици по телевизята предупреждават за приближаваща към източна европа грипна епидемия. Ние тъкмо се стабилизирахме, а слушайки подобни новини просто настръхвам. Надявам се като всеки родител Ники да се размине с това.
Иначе, манията към коли вместо да намалява расте. Вчера малкия хитрец пак успя да ме накара да му купя подарък нова количка. Знам, че май прекалявам с тези подаръци, но какво да го правя ....
коментари [0] | горе23/1/2008 
Публикувано от: Мартин в 19:36:20 часа

От днес с Ники ще се гледаме заедно, т.к. в неговата група доста деца са вдигнали температура реших, че е най-добре да не я посещава. Надявам се така да го предпазя от евентуална зараза.

Ники е много буен. Прелива от енергия и по цял ден бяга, скача, вика, смее се и какво ли още не. Понякога простотииките които прави са малко в повече.
Сега на мода са "Телетабис". Временно спря да гледа "Том и Джери" и любимите му герои сега са подскачащите човечета с антенки на главата и големи дупета.
коментари [0] | горе29/1/2008 
Публикувано от: Мартин в 15:25:14 часа

Решихме и тази седмица да оставим Никола в къщи. Нещо ни наплашиха репортажите и публикациите на журналистите за новия грип който върлува в страната. Лошото на това, че остава в къщи е, че нещо много разваляме по този начин дисциплината. Хубавото е, че е здрав и жизнен.

Другата седмица обаче Никола отново ще си играе със своите връстници в яслата. Дано се размине с тоя грип.
коментари [0] | горе31/1/2008 
Публикувано от: Мартин в 14:53:00 часа

Днес до след ранния следобед времето беше прекрасно и реших да заведа Никола на разходка в зоологическата градина.
Highslide JS

Интересното на зоологическата градина в Добрич е, че животните се разхождат на свобода сред хората. Е не всички животни.
И така Ники успя да се запознае отблизо с една лама.
Интересна гледка. Особенно ми е смешен, когато започне да говори на животните и си мисли, че го разбират. Срещнахме и един щъркел който се разхождаше сред някакви кози. Домързя ме да направя снимка.
коментари [0] | горе
Copyright © 2004 Kolevi.Net - Designed by MadMAK