Kolevi.NET
 
 
Tова е блог страницата на нашата
първа рожба Никола. Тук мислим да
публикуваме информация за него,
както и най-различни събития,
случки, историйки.
 
 
 
 

15/11/2007 
Публикувано от: Мартин в 09:47:45 часа

Напоследък въобще не ни остава време да пишем тук. Това е така защото много скоро ни предстои цялото семейство да се нанесе в нов по-голям апартамент. Много ни е интересно какви ще бъдат реакциите на Ники.
Той, порастна много. И е още по разговорлив. Приказва за какво ли не. Много е контактен. Готов е да говори винаги за совите играчки и да разказва за смешните моменти от любимия анимационен сериал "Том и Джери".
коментари [0] | горе28/11/2007 
Публикувано от: Мартин в 16:29:03 часа

От известно време Ники живее в Добрич. Но въпреки това продължава да си ходи на ясла във Варна. Даже много му допада. Докато пътуваме сутрин и вечер Ники гледа "Том и Джери" на мобилния ми телефон. Както и преди съм писал голям фен е на анимациите с "Том и Джери" и въобще не усеща пътуването.
Тъй като не беше ходил около 2 седмици на ясла, по-голям проблем се оказа да свикне отново с лелите и децата. Сега всяка сутрин, когато наближим яслата и започва да споделя, че не иска до ходи при децата и да се криви. Надявам се до няколко дена да се адаптира и всичко да е наред както преди, когато ходеше на ясла с удоволствие.
коментари [0] | горе
Copyright © 2004 Kolevi.Net - Designed by MadMAK