Kolevi.NET
 
 
Tова е блог страницата на нашата
първа рожба Никола. Тук мислим да
публикуваме информация за него,
както и най-различни събития,
случки, историйки.
 
 
 
 

2/4/2007 
Публикувано от: Мартин в 22:08:26 часа

Днес забелязахме, че на Ники му никнат кътниците. Бяхме забравили колко е неприятно това и за малкия и за нас. Ники става особено крив привечер, а и вдига температура.
Единствено ме притеснява това, че не можем да сме сигурни температурата дали е в следствие от никненето на зъбите или просто още не се е излекувал от вирусната инфекция която прихвана наскоро.
коментари [0] | горе24/4/2007 
Публикувано от: Мартин в 20:04:06 часа

Днес Ники ни разтревожи.
Към 15:00 часа се обадиха от детската ясла за да ни съобщят лошата новина, че Ники се е разболял от Варицела и е с 38.2 градуса температура.
Веднага го взехме от яслата и докато се приберем температурата на Ники вече бе значително спаднала. Към 20:00 часа отново вдигна температура и този път още по-висока 39.2 градуса.

С Мама Ели доста го гледахме с надеждата да намерим типичните пъпки по кожата за тази болест. Никога до сега не сме виждали такива и се хващахме за всяка малка пъпка като удавник за сламка с надеждата да се потвърди очакваната диагноза. Ако не е болен от Варицела, то най-вероятно може да е отново пневмония. (не искам и да си помислям, че може да е това)
коментари [0] | горе
Copyright © 2004 Kolevi.Net - Designed by MadMAK