Kolevi.NET
 
 
Tова е блог страницата на нашата
първа рожба Никола. Тук мислим да
публикуваме информация за него,
както и най-различни събития,
случки, историйки.
 
 
 
 

3/3/2007 
Публикувано от: Мартин в 11:17:16 часа

Ники пак е болен. Тъкмо се беше възстановил от пневмонията и се разболя от грип. Започна да кашля, киха, а носа му постоянно беше или запушен или пълен със секрети.

Този път, решихма с Мама Ели да не ходим при никакви доктори, тъй като щяха да ни изпишат поредния антибиотик, а всеизвестно е, че антибиотика не лекува. За това най-после се решихме да посетим хомеопат. Вече сме доста отчаяни от традиционната медицина и искреннно се надяваме, че избираме по-добрата алтернатива пред антибиотиците.
коментари [0] | горе4/3/2007 
Публикувано от: Мартин в 15:45:23 часа

Днес, малко след 13:00 часа Мама Ели замина на семинар в София и ние с Ники останахме самички.
Ники вече се стабилизира и е по-добре. Най-вероятно в понеделник отново ще започне да ходи на детска ясла.
коментари [0] | горе11/3/2007 
Публикувано от: Елена в 20:04:52 часа

Вчера ходихме на един хотел близо до Търговище с колеги на мама. Естествено Ники беше център на внимание.. много забавлява всички, смяха му се от сърце и много му се радваха. Ники вече се отпуска да говори и пред други хора, снощи дори танцува пред всички, голям напредък имаме в тази част, защото досега нищо не казваше пред други хора. Там си намери и приятелка - дъщеричката на собствениците, с 2 години по-голяма от него, много добре си играха двамата и ние с тати имахме малко време за ракийка.
Днес започнахме да учим Ники за пръв път да казва стихотворението "пиле, пиле...". И той, и ние се забавляваме, определено започва по-бързо да "попива" и смятаме, че скоро ще може да казва цялото стихче.
коментари [0] | горе31/3/2007 
Публикувано от: Мартин в 21:26:05 часа

Тия дни, Ники пак прихвана от яслата някакъв вирус и беше много зле. Та около боледуването си доста често се гушкаше в Мама и явно така се научи да дава прегръдки.
Дава прегръдка на Мама, после на Тати и така през целия ден.
По-принцип не е от децата които обичат да се гушкат, но след като разбра какво е прегръдка започна да го прави все по-често.

Чувството да те прегърне собственото ти дете е неописуемо ...
коментари [0] | горе
Copyright © 2004 Kolevi.Net - Designed by MadMAK