Kolevi.NET
 
 
Tова е блог страницата на нашата
първа рожба Никола. Тук мислим да
публикуваме информация за него,
както и най-различни събития,
случки, историйки.
 
 
 
 

8/2/2007 
Публикувано от: Мартин в 12:39:58 часа

Ники от скоро се научи да се обръща към мен по име. Вероятно е обърнал внимание, че майка му често се обръща към мен изричайки името ми и това му е направило впечатление. Сега много често, когато иска нещо от мен, а аз съм зает с нещо и дълго време не се отзовавам на "тати", Ники рязко сменя интонацията и започва да ме нарича "марти". Много е смешен, особено след като ме види да се обръщам и започва на дълго и широко да бръщолеви странни думички в опит да обясни това което го вълнува.
коментари [0] | горе21/2/2007 
Публикувано от: Мартин в 20:09:23 часа

Ники вече започна да прави изречения от по две три думи. Става все по закачлив и хитър. Изключително е любопитен. Иска да види и пипне всичко забранено.
Вече си играе с играчките много по-умело, а и като че ли доста повече време им отделя.
Лелите от детската ясла все го хвалят, че на едно място не се заседява и тихомълком свършва онова което си е намислил.

Тази седмица се оказа не от най-приятните за Ники. От доста време Ники имаше отхрачваща кашлица. Неколко кратно го водихме на лекар, но до диагноза така и не се стигаше. В крайна сметка на последното ни посещение при поредния лекар ни изпратиха на рентген със съмнение за плевмония. За съжаление диагнозата се потвърди и от ретнгена. Много неприятно.
Сега Ники взима "Клацид" през 12 часа и ние с мама искренно се надяваме, че скоро Ники ще оздравее.
коментари [0] | горе25/2/2007 
Публикувано от: Мартин в 17:19:47 часа

В петък заведохме Ники на контролен преглед. Докторът каза, че Ники вече е по-добре, но ще продължи да си пие лекарството чак до понеделник.
коментари [0] | горе
Copyright © 2004 Kolevi.Net - Designed by MadMAK