Kolevi.NET
 
 
Tова е блог страницата на нашата
първа рожба Никола. Тук мислим да
публикуваме информация за него,
както и най-различни събития,
случки, историйки.
 
 
 
 

14/9/2006 
Публикувано от: Мартин в 10:05:11 часа

Днес забелязах, че Ники е започнал да се заглежда в предаванията по телевизора. По точно в анимираните предавания. "Бърбори" страшно много и жестикулира в опитите си да ни обясни нещо. За съжаление все още нищо не разбираме от неговия език и различаваме само отделни думички, като мама, тати, коте и др.
Много е подвижен. Напоследък започна даже да се катери по какво ли не. Катери се по количката, фотьойлите в хола, дори успява да се качи върху компютъра, който е на земята. Естествено, понякога получаваме по някоя друга цицина, но никога не се отказва ...
коментари [0] | горе28/9/2006 
Публикувано от: Мартин в 15:01:23 часа

Малкия непослушник снощи научи поредния си урок.
Вечерта след като се прибрахме от работа Ники беше с приповдигнато настроение и докато Мама приготвяше вечерята си опари лявата ръчичка на горещата фурна. Последва ужасна вечер. Рев, писъци и какво ли не.

Днес естествено последва поредната пакост. Докато бях в спалнята и се занимавах с оправянето на леглото, Ники се беше кротнал в хола много подозрително. Не издържах на съмнителната тишина и реших да надникна в хола. Заварих следната картина: Ники беше докопал два крема "Дева" и незнайно как ги беше отворил. Грабеше с пълни шепи от тях и си цапаше косата, лицето, тялото, леглото ... изобщо всичко около него беше в крем. Не беше пропуснал естествено и да диагостира добре ухаещото бяло нещо приличащо на "млечен крем".
коментари [0] | горе
Copyright © 2004 Kolevi.Net - Designed by MadMAK