Kolevi.NET
 
 
Tова е блог страницата на нашата
първа рожба Никола. Тук мислим да
публикуваме информация за него,
както и най-различни събития,
случки, историйки.
 
 
 
 

3/8/2006 На къмпинг в местността Тополи - село Топола
Публикувано от: Мартин в 21:07:40 часа

На 30 Юли Ники за първи път в живота си беше на къмпинг. Нямахме работа през уикенда и с мама Ели решихме да отидем на гости при баба и дядо които бяха на къмпинг "Тополите" (местност близо до Каварна). На Ники много му хареса. Явно и той като нас ще си пада по хойканията. А на нас ни направи впечатление, че съня му беше много спокоен. Явно морския бриз на брега до морето, чистя въздух и прохлада му подействаха много добре. И през деня дори си поспиваше по 4 часа без дори да помръдва.

А каква беше атмосферата по време на престоя ни там вижте тук
коментари [0] | горе8/8/2006 
Публикувано от: Мартин в 16:36:46 часа

Днес бяхме в морската градина и падна голяма игра: подробности тук
коментари [0] | горе16/8/2006 
Публикувано от: Мартин в 22:14:39 часа

Ники днес направи много бели. Най-фрапиращата се случи малко преди вечеря. Обърна купата със салатата на земята.
Станал е страшно своенравен и иска да му се обръща постоянно внимание. За най-малкото нещо се сърди. А храненето е малък кошмар. Ако случайно види нещо на масата започва да го иска и докато не му се даде спира да се храни.

Като изключим всички тия проблемчета характерни за възрастта му, Ники е много добре. Все повече прави опити да ни подражава и да се опитва да говори.
Мама смята, че ще е с доста буен характер, а аз мисля, че е прекалено рано да се определи от сега. Какъвто и да е със сигурност ще си го харесваме и обичаме
коментари [0] | горе26/8/2006 
Публикувано от: Мартин в 12:03:31 часа

Вече съвсем смело можем да кажем, че Ники окончателно се научи да ходи самостоятелно. При разходките ни в Морската градина вече не го свърта в количката и иска постоянно да върви. Всичко му е интересно.
Веднъж забеляза, че хвърлям разни неща в кафявите кошчета за боклук в Морската градина и веднага реши да направи същото с едно клонче. След миг това се превърна в любимо занимание. Започна да обира каквото му попадне от земята и да го хвърля в кофата. Особено удоволствие му доставяше звука на падащите камъчета в желязната кофа.

А днес. Днес сутринта, докато ме водеше към кухнята да му правя сок ( от месец му даваме всяка сутрин сок фреш) си пооплете стъпките и си удари главата в стола. Веднага на едната вежда се появи достатъчно голяма цицина и последва голям рев.
коментари [0] | горе
Copyright © 2004 Kolevi.Net - Designed by MadMAK