Kolevi.NET
 
 
Tова е блог страницата на нашата
първа рожба Никола. Тук мислим да
публикуваме информация за него,
както и най-различни събития,
случки, историйки.
 
 
 
 

2/7/2006 
Публикувано от: Мартин в 22:37:46 часа

От днес Ники си има още едно ново зъбче. Вече се показа и първия долен кътник.
Друг голям проблем на Ники през изминалите дни са избилите пъпки по гърдите, ръцете и лицето. Доста ги гледахме с мама Ели. Ситни пъпки, като някой от тях са с връхчета. По всичко личи, че са заради претопляне и за това не сме посещавали лекар. За сега след къпане само го изплакваме с разтвор от калиев перманганат и мажем с едно кремче. Ако до ден, два не се махнат със сигурност ще посетим някой лекарски кабинет.
коментари [0] | горе7/7/2006 
Публикувано от: Мартин в 22:36:47 часа

Днес Ники изкара голям късмет. Мама по някаква случайност е решила да попита в една детска ясла в центъра на Варна дали има свободни места и се оказало, че точно днес се е освободило едно. И така Ники от 1 Ноември ще ходи на детска ясла. Ние с Мама много се радваме, т.к. във всички детски ясли в които бяхме подали молба ни отговаряха, че свободни места няма до края на тази година.
А Ники расте и расте. Вече знае какво представлява цветето, знае къде хвърчи самолета. Всяка сутрин, след като се събуди хваща някой от нас двамата за ръка и ни води към кухнята да му правим закуска, като казва "ам-ам"...
коментари [0] | горе12/7/2006 
Публикувано от: Мартин в 10:42:13 часа

Вчера за първи път забелязахме Ники да се изправя сам самичък от седнало положение без да се подпира и хваща за опора. Това е поредния сигнал за това колко бързо пораства. Много е подвижен и изобретателен и едвам му насмогваме на пакостите.
коментари [0] | горе16/7/2006 
Публикувано от: Мартин в 13:31:36 часа

Ники обогати речника си с още една думичка. Научи се да казва топка. Е за него топката се произнася "кока", но това е напълно нормално. На мен дори ми е забавно да го слушам, когато бръщолеви всякакви неразбираеми неща.
Също така ми е много интересен когато се радва и гевези. Да вече се гевезим и то доста успешно.
Вече почти всяка вечер си играем. Снощи преди да си легнем играхме на топка. Имаме една плажна топа. Взима я с една ръка и идва при мен да ми я подаде. Аз я взимам и захвърлям на някъде, а Ники се залива от смях. Всичко това се повтаря многократно, докато вече не може да седи на краката си и започне да му се спи.
коментари [0] | горе
Copyright © 2004 Kolevi.Net - Designed by MadMAK