Kolevi.NET
 
 
Tова е блог страницата на нашата
първа рожба Никола. Тук мислим да
публикуваме информация за него,
както и най-различни събития,
случки, историйки.
 
 
 
 

14/6/2006 
Публикувано от: Мартин в 12:07:33 часа

Ники от вчера вече се разхожда съвсем самичък. Не иска дори да го държим за ръка. Естествено, белите станаха двойно повече от преди. Много е палав и страшно любопитен. Между другото вече си има и горни кътници. Доста голяма пауза направи със зъбките. Два месеца изминаха преди да се покажат поредните зъбчета. Надяваме се скоро да се покажат и долните кътници и поне да спре да си лапа ръчичките, че те къде ли не пипат.
коментари [0] | горе22/6/2006 
Публикувано от: Мартин в 10:30:48 часа

От скоро Никола се научи да произнася думата "гол". Около това световно първенство по футбол зачестиха рекламите по телевизята в които използват тази думичка и на Ники явно му е направила впечатление. Сега за наи-малкото нещо казва "гол". Естествено изкарахме от купа с играчките и една топка, която мама беше купила когато Ники беше по-малък. Сега определено проявява интерес към топката и от време на време я подритва и пак възклива "гооол".

Вече си имаме и първата цицина. Преди 3-дена в опит да извърши сложна маневра близо до леглото в хола, момчето се спъна в едно одеало и нацели ръба на вратата. В резултат получи огромна синя цицина на челото, която вече се е поскрила.

Вече поръчахме тортата за наближаващия рожден ден на Ники. Имхаме оргомни перипети по избиране на снимка. Опитвахме се неколкократно да направим най-хубавата снимка за тортата, но все безуспешно. В крайна сметка имахме един задоволителен опит.
коментари [0] | горе
Copyright © 2004 Kolevi.Net - Designed by MadMAK