Kolevi.NET
 
 
Tова е блог страницата на нашата
първа рожба Никола. Тук мислим да
публикуваме информация за него,
както и най-различни събития,
случки, историйки.
 
 
 
 

1/5/2006 
Публикувано от: Мартин в 21:48:07 часа

От доста време не сме писали в блог-а на Ники.

Края на миналия месец Ники изкара в Добрич на гости на бабите и дядовците. За това време порасна много и направи първите опити да ходи сам самичък. Първите самостоятелни крачки бяха на 27.04.2006 г. Трябва в най-скоро време Ели да прави питка за малкия прощъпалник.
Разбира се с Ели много се зарадвахме на Ники, че вече прави първите си крачки сам, но се появи и първия голям проблем ... желанието да върви не го напуска през целия ден. Събужда се и хуква да опознава света. Оставиш ли го самичък става страшно.
коментари [0] | горе5/5/2006 
Публикувано от: Мартин в 20:53:13 часа

Ники вече започва да става все по-стабилен и да се пуска все по-често. Вече с Мама твърдо сме решили да направим прощъпалник на момчето. В неделя т.е. след 2 дни Мама ще омеси питка, а след това ще наредим на масичка най-различни предмети (от химикалка до клавиатура за компютър). Да видим какво ще си хареса Ники. Аз от сега мога да предположа, че ще се спре на клавиатурата, т.к. отдавна проявява голям интерес към това устройство.
коментари [0] | горе7/5/2006 Прощъпалника на Никола
Публикувано от: Мартин в 20:32:46 часа

Днес направихме прощъпалник на Ники. Снимки може да видите тук. От таблата с предметите Ники си хареса най-много китарата и докторските слушалки. С Мама Ели се шегуваме, че ще стане като Дими от "Сленг". Хем доктор, хем музикант.
коментари [0] | горе25/5/2006 
Публикувано от: Мартин в 21:39:36 часа

През изминалите дни Ники се научи да слиза съвсем сам от леглото. Не беше никак трудно да усвои това упражнение. Вече е почти невъзможно да оставиш малкото момче самичко. От една страна, че на него не му се нрави и бързо, бързо допълзява след нас, а от друга, че е възможно да сътвори някоя пакост за секунди. Второто напоследък много му се отдава. Е има моменти, когато вниманието му е ангажирано от разни интересни ел. уреди, като прахосмукачката например. Може да седи до нея и да я дърпа за четката с "часове".
Тия дни времето във Варна беше страхотно и с Мама Ели решихме да отидем семейно на море. Спряхме се на к.к. Дружба, т.к. е близо и плажа му е сравнително хубав. Ники си игра около 1 час на пясъка. Разглежда го любопитно и за моя изненадване не лапна нито една черупка от мида. (снимки: виж галериите на Ники стр.12)
коментари [0] | горе
Copyright © 2004 Kolevi.Net - Designed by MadMAK