Kolevi.NET
 
 
Tова е блог страницата на нашата
първа рожба Никола. Тук мислим да
публикуваме информация за него,
както и най-различни събития,
случки, историйки.
 
 
 
 

6/12/2005 
Публикувано от: Мартин в 12:21:13 часа

Днес е много важен ден: "Никулден"! Ники днес за първи път ще празнува имения си ден. Събудихме се малко начумерени, но към обяд след стабилен сън навън се ухилхме набързо. Разбира се, днес Ники беше затрупан с подаръци от баби, дядовци и приятели.
коментари [0] | горе9/12/2005 
Публикувано от: Елена в 21:06:00 часа

След неколкодневна пауза Ники най-накрая се изака. Не знаехме, че с това захранване ще изживеем и такива моменти, но май всички минават от там... От вчера Ники си похапва и тиква, ама как сладко си изяжда стотина грама мммммм, даже не усеща, че в пюрето има и от гадните картофи, които плюеше до оня ден .
Днес времето беше прекрасно като за през зимата и естествено бяхме навън, поспа си почти 3 часа и не му остана време да реве. Дано и утре е хубав денят, въпреки, че синоптиците друго казват...

Коледа наближава и настъпи момента да окичим коледната елха. Ники я гледаше с голям интерес докато я окрасявахме.
коментари [0] | горе13/12/2005 
Публикувано от: Мартин в 21:25:57 часа

За пореден път Ники се беше запекъл. Горкия много се измъчи напоследък. Тази сутрин с помощта на Мама успя да се справи с проблема. За да не се получава пак така, известно време Ники ще мине на лека диета (т.е. само сокчета и кърма), докато му се успокои коремчето.
Иначе, след големите напъни сутринта, Ники през целия ден се отдаде на сън и разходки. Вечерта изкара в игри и закачки и беше видимо спокоен.
коментари [0] | горе17/12/2005 
Публикувано от: Мартин в 21:01:39 часа

Нищо интересно не се е случило тия дни. Като изключим това, че Ники все още има проблеми с коремчето всичко останало си е наред. Вече се чудим какво да правим и смятаме утре да водим Ники на лекар. Малко сме песимисти, но знае ли човек...
коментари [0] | горе20/12/2005 
Публикувано от: Мартин в 21:09:01 часа

Снощи Ники спа много спокойно, което не се беше случвало от доста време. Събуди се с усмивка към 8 часа и се захвана да опознава света.
С Ели забелязохме, че на Ники започват пак да му избиват някакви пъпки по коремчето. Веднага запазихме час при личния лекар и на обед бяхме вече в кабинета. Естествено диагнозата бе "алергия", но от какво можем само да гадаем. Изписаха ни течен витамин "С" и "Калциев глюконит", също така докторката забрани на Ели да си похапва шоколад. Аз лично се надявам скоро да отминат, т.к. не са прятна гледка, а и предполагам, че и на Ники не му е много комфортно.
Така .. времето днес беше много прятно, но кишавите улици ни попречиха да изведем Ники на разходка. Нищо, ще ги наваксаме разходките само да сме здрави.
коментари [0] | горе
Copyright © 2004 Kolevi.Net - Designed by MadMAK