Kolevi.NET
 
 
Напоследък е много модерно хората да публикуват
дневниците си в интернет. Та и аз реших да съм
в крак с модата :-) И да си призная, осъзнавам,
че не всеки има дар слово и не се получава така
както би ми се искало да бъде, но въпреки това
си е забавно. Понякога е и много удобно.
И все пак главната причина да си направя блог
беше предизвикателството да го направя сам.
Сайта е писан изключително и само на ръка с обикновен текстови
редактор. Изключвам софтуера който ползвах за изготвянето на графичната част.

4/11/2008 Пак за нашето здравеопазване ...
Публикувано от: Мартин в 23:35:06 часа

Не нормална е ситуацията в болничните заведения. Какво имам предвид:
От няколко седмици Ели е в болницата заедно с Иван и отчаяно се надяваме лекарите да го излекуват. Какво се случва. Според лекарите Иван има инфекция на бъбреците. Чудя се, откъде толкова малко бебе може да прихване подобна инфекция? Казват, че може да се е родил с нея? Не знам. Не съм лекар. Няма да коментирам как хаотично се опитват да налучкат точния антибиотик който би се справил с инфекцията. Разбирам, че това е явно е нормално и практика при толкова малки бебета. Дали е правилно едва ли ще разбера.
Мен в момента ме тормози друго нещо. Тормози ме средата в която се намира Иван. Въобще не ми изглежда на стерилна. В отделението в което се намира виждам да се разхождат най-различни хора. Не е осигурена храна за придружителите и се налага близките да им носят провизии всеки ден. Не мога да проумя как подобно нещо се случва и то в отделение където има бебета. В същото отделение виждам да се разхождат болни деца които са доста по-големи, вероятно на по 10-12 години. Нормално ли е да са заедно с новородени бебета? И как изобщо се осигурява някаква стерилна среда при толкова много външни лица които се разхождат в отделението? Та там има бебета за бога? На всички е ясно, че имунната им система е толкова крехка и могат да се разболеят толкова лесно в такава среда …
коментари [0] | горе17/11/2008 Открий разликите ...
Публикувано от: Мартин в 16:03:17 часа

С раждането на Никола, а след това и на Иван често беше повдиган въпроса: -На кого прилича? В този контекст направих следната снимка:

Highslide JS
Иван и Никола

Така се виждат най-добре приликите и разликите между двамата, а и кой на кого прилича повече
коментари [1] | горе21/11/2008 Изнасянето на хотел 'Морско око'
Публикувано от: Мартин в 10:30:44 часа

Днес, по пътя за работа, се отбих да направя няколко снимки на съборения вече хотел "Морско око". Много ми се искаше да снимам самото срутване на хотела, но начина, по който разрушаваха хотела (не с взрив, а с машини), не позволяваше да се определи с точност часът в който ще се срути.

Ето какво остава след паднал хотел:

Get the Flash Player to see this player.

Спомням си, когато събаряха хотел "Гларус", от фирмата бяха допуснали някаква грешка и в почивката на работниците хотела се смъкна на земята много зрелищно, с много шум и прахоляк. Добре, че се случи в почивката на работниците и се размина без инциденти.
Сега, когато част от “Морско око” я няма, успях да си представя как е изглеждала местността тук преди да бъде застроена. Гадно ми е, когато гледам как нашите държавници и управляващи позволяват на разни предприемачи да съсипват красотите по Черноморието, а и не само. И всичко това да се случва заради власт, пари, богатства. Не мога да я разбера тази мания за власт и пари … вероятно защото не съм богат? Но съм се опитвал да се поставя на тяхно място и стигнах до заключението, че не си струва заради няколко луксозни коли, малко повече влияние в обществото и медиите и други подобни материални и нематериални придобивки да рискувам щастието, здравето и свободата си.

Малко снимки:
Highslide JS
Хотел Морско Око - Снимка1
Highslide JS
Хотел Морско Око - Снимка2
Highslide JS
Хотел Морско Око - Снимка3
Highslide JS
Хотел Морско Око - Снимка4
Highslide JS
Хотел Морско Око - Снимка5
Highslide JS
Хотел Морско Око - Снимка6
Highslide JS
Хотел Морско Око - Снимка7

коментари [0] | горе
 
November 2008
 
 

MTWTFSS
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

 
      
Търси в нашия сайт:
 
   
Собствено Търсене
 
      
Архиви
 
   
      
Малко реклама ;-)
 
   
     

Copyright © 2004 Kolevi.Net - Designed by MadMAK