Kolevi.NET
 
 
Напоследък е много модерно хората да публикуват
дневниците си в интернет. Та и аз реших да съм
в крак с модата :-) И да си призная, осъзнавам,
че не всеки има дар слово и не се получава така
както би ми се искало да бъде, но въпреки това
си е забавно. Понякога е и много удобно.
И все пак главната причина да си направя блог
беше предизвикателството да го направя сам.
Сайта е писан изключително и само на ръка с обикновен текстови
редактор. Изключвам софтуера който ползвах за изготвянето на графичната част.

4/3/2008 Концерта на Металика
Публикувано от: Мартин в 15:40:08 часа

Слушам в момента една песен на metallica по zrock и се сетих, че тази година на 25.07.2008 год. ще имат концерт в България. Този път твърдо съм решил да не повтарям грешката от 1999 год. Хиляди пъти съм съжалявал, че пропилях възможността да им се изкефя тогава на живо в Пловдив. И сега все още не мога да повярвам, че отново ще изнесат концерт в България. Тази година обаче се заричам да не допускам подобна грешка. Ще чакам с нетърпение средата на лятото, когато ще имам възможността да осъществя тази моя голяма мечта. Предчувствам, че второто им идване в България ще бъде още по запомнящо се и концерта им ще е още по грандиозен.
коментари [0] | горе9/3/2008 Заговезни.
Публикувано от: Мартин в 20:46:15 часа

Днес е заговезни и обичая повелява да си вземем прошка от близките. Макар че аз не мога да се определя като набожен и вярващ все пак от уважение към другите християни ще поискам прошка.
Водил съм разговори с много набожни хора, чел съм библията, но не можах да я разбера тази работа с Господ и Исус. Определено вярвам, че има нещо на този свят, което помага и в същото време вреди на живота на хората или може би сами хората несъзнателно правят това по някакъв начин. В този ред на мисля ще споделя, че предпочитам и се старя да мисля повече за хубави неща и да гледам позитивно на живота вярвайки, че по-този начин заобикалям лошото ...
коментари [0] | горе12/3/2008 Побърквация.
Публикувано от: Мартин в 21:18:42 часа

Налага се тази седмица да не ходя на работа и да гледам малкия в къщи. Днес го водих на лекар и се оказа, че има възпаление на ушите, като особено зле е дясното ухо. Доктора постави диагноза вирусен отит и ще се наложи да лекуваме Никола с антибиотик.
Имам доста работа в къщи. По законите на Мърфи точно тези дни когато се изсипаха наведнъж сумати майстори аз не можех да им обърна много внимание защото трябваше да гледам малкия. Имаше доста смешни ситуации. Докато едните майстори в къщи оправяха вратите аз с малкия на ръце се разхождах напред назад в блока да показвам на майсторите от кабелната телевизия разни неща.
коментари [0] | горе30/3/2008 През уикенда.
Публикувано от: Мартин в 21:02:59 часа

През почивните дни решихме да отидем на гости в Добрич при бабите и дядовците. Никола през седмицата и без това заяви, че му станало мъчно за Бабите.
Изкарахме два дена в мързелуване и в ядене и пиене по корем. Докато бяхме там на гости на баба си Златка и дядо Иван дойдоха и малката Ива и Александър. Това са първи братовчеди на Никола. Лудницата беше на ниво. Бягаха, скачаха, крещяха, викаха, смяха се или накратко казано бесняха изключително много. Интересна гледка бяха когато стана време да си кажем довиждане. Ива и Никола се целунаха приятелски и се прегърнаха за довиждане. Изключително мила гледка. В такива моменти човек може да си направи равносметка за нещата от живота и да открие колко малко му трябва на човек за да бъде щастлив.
коментари [0] | горе
 
March 2008
 
 

MTWTFSS
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

 
      
Търси в нашия сайт:
 
   
Собствено Търсене
 
      
Архиви
 
   
      
Малко реклама ;-)
 
   
     

Copyright © 2004 Kolevi.Net - Designed by MadMAK